06 1444 28 52
info@myhappybaby.nl

My Happy Baby is opgericht door Elvira Stam, docente baby massage &  baby yoga. En moeder van twee dochters!

Nadat zij zelf na de geboorte van haar eerste kindje een cursus babymassage volgde en nog steeds haar kinderen (ondertussen schoolgaand!) masseert, besloot zij om zichzelf te scholen als docent baby massage & baby yoga. Wat haar met name inspireert is dat je met een cursus babymassage met je pas geboren wonder, technieken leert waarmee je ook later nog je kindje kunt helpen ontspannen. Naast die heerlijke ontspanning voor je kind, helpt het je ook om de band tussen jullie te vergroten.

Naast baby massage geeft Elvira ook baby yoga! Een combinatie van yoga oefeningen, gym en spelmassage. Waarbij ook met liedjes en rijmpjes wordt gewerkt! Een fijne manier om op speelse wijze met je kindje bezig te zijn.

Kortom, een mooi aanbod voor jou en je baby bij My Happy Baby! Samen ontspannen, met technieken en liedjes die ook in de latere kinderjaren nog steeds erg leuk zijn! De baby massage en baby yoga zijn te volgen in Alkmaar (en goed bereikbaar vanuit de omgeving: Heiloo, Limmen, Castricum, Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Heerhugowaard, Hensbroek, Hoorn, Stompetoren, Schermerhorn, Midden-Beemster, Bergen, Schagen) in Noord-Holland.

My Happy Baby verzorgt ook workshops baby massage, baby- en peuter yoga op maat voor professionals werkzaam bij bijvoorbeeld kinderdagverblijven door Noord-Holland. Neem gerust contact op voor meer informatie!

My Happy Baby is aangesloten bij RGDB