Babymassage Alkmaar voor ouders en professionals!

Online cursus Babymassage – puur genieten van elkaar
Met babymassage versterk je de band met je kleintje. Tijdens de massage draait het alleen om jullie twee, even onverdeelde aandacht voor elkaar. Het geven van een babymassage is absoluut niet moeilijk! Bij My Happy Baby kun je de online cursus Babymassage volgen, zodat jij in je eigen tijd, tempo en op een fijne plek je kindje leert masseren. Ideaal, zeker ook voor bijvoorbeeld ouders van meerlingen. We leren je graag via video met uitleg in tekst en beeld de juiste technieken voor een leven lang massageplezier!

Babymassage Alkmaar

Wil je als professional optimale zorg en ontspanning leveren aan de kinderen? My Happy Baby verzorgt ook workshops Baby Massage & Yoga en Peuter Yoga op maat voor professionals werkzaam bij bijvoorbeeld kinderdagverblijf, ziekenhuis, peuterspeelzaal of als gastouder. Het is erg waardevol om massage, aanraking, yoga en spel in te zetten in deze doelgroep. De relatie tussen de professional en de baby of peuter zal versterkt worden.

Workshops kunnen zowel op locatie als bij de cursuslocatie van My Happy Baby in Alkmaar en overdag of in de avond plaatsvinden. Alles in overleg, er is veel mogelijk!

Neem gerust contact op voor meer informatie of vragen. Graag stel ik een programma op maat op, met daarin jullie wensen meegenomen!