06 1444 28 52
info@myhappybaby.nl
Online babymassage – puur genieten van elkaar
Met babymassage versterk je de band met je kindje. Tijdens de massage draait het alleen om jullie twee, even onverdeelde aandacht voor elkaar. Het geven van een babymassage is absoluut niet moeilijk. We leren je graag de juiste technieken voor een leven lang massageplezier! Bij My Happy Baby kun je terecht voor een cursus online babymassage, zodat jij in je eigen tijd, tempo en op een fijne plek je kleintje leert masseren.

Genieten voor twee
Baby’s zijn dol op lichamelijk contact. Het helpt ze ontspannen en bevordert het gevoel van geborgenheid. Ook ouders ontspannen tijdens de massage en genieten zo volop van hun pasgeboren wonder. Babymassage is heerlijk om te ontvangen én om te geven! 

Babymassage levert een positieve bijdrage aan:

  • de hechting tussen ouders en kind
  • de gemoedstoestand van je kindje
  • rust en ontspanning

Nog wat extra informatie over online babymassage!

Nadat je je kindje maanden bij je gedragen hebt, ligt je baby opeens in een bedje, en verlangt je kindje naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Babymassage versterkt de band met je baby. Je baby voelt zich veilig, geborgen en raakt vertrouwd met het eigen lijfje. En natuurlijk genieten jullie samen van de aandacht voor elkaar.

Met online babymassage leer je door middel van video’s en duidelijke instructies je kleintje masseren! Je ontvangt na aankoop in de webshop de video’s en een uitgebreid document met daarin informatie en de technieken, uitgelegd in woord en beeld.