Online cursus Babymassage – puur genieten van elkaar
Met babymassage versterk je de band met je kleintje. Tijdens de massage draait het alleen om jullie twee, even onverdeelde aandacht voor elkaar. Het geven van een babymassage is absoluut niet moeilijk! Bij My Happy Baby kun je de online cursus Babymassage volgen, zodat jij in je eigen tijd, tempo en op een fijne plek je kindje leert masseren. Ideaal, zeker ook voor bijvoorbeeld ouders van meerlingen. We leren je graag via video met uitleg in tekst en beeld de juiste technieken voor een leven lang massageplezier!

Genieten voor twee
Baby’s zijn dol op lichamelijk contact. Het helpt ze ontspannen en bevordert het gevoel van geborgenheid. Ook ouders ontspannen tijdens de massage en genieten zo volop van hun pasgeboren wonder. Naast het feit dat babymassage erg ontspannend is, kan de massage ook erg nuttig zijn voor baby’s met darmkrampjes of baby’s die onrustig zijn en veel huilen. Babymassage is heerlijk om te ontvangen én om te geven!

Babymassage levert een positieve bijdrage aan:

  • de hechting tussen ouders en kind
  • de gemoedstoestand van je kindje
  • rust en ontspanning

Nog wat extra informatie over de online cursus Babymassage!
Met de online cursus Babymassage leer je door middel van video’s en duidelijke instructies lessen je kleintje masseren. De cursus is opgebouwd in 4 lessen. Je ontvangt na aankoop in de webshop de video’s en een cursusboek met daarin informatie en de technieken, uitgelegd in woord en beeld. Ook worden hier de veel gestelde vragen in beantwoord!

Babymassage is geschikt voor baby’s van 6-8 weken tot ongeveer 9 maanden, of totdat je kleintje gaat kruipen. Heb je twijfels of jij jouw baby kan masseren wegens medische redenen? Raadpleeg dan altijd een arts.