06 1444 28 52
info@myhappybaby.nl

Babymassage Alkmaar – puur genieten van elkaar
Met babymassage versterk je de band met je kindje. Tijdens de massage draait het alleen om jullie twee, even onverdeelde aandacht voor elkaar. Het geven van een babymassage is absoluut niet moeilijk. We leren je graag de juiste technieken voor een leven lang massageplezier! Bij My Happy Baby kun je terecht voor een groepscursus babymassage in Alkmaar.

Genieten voor twee
Baby’s zijn dol op lichamelijk contact. Het helpt ze ontspannen en bevordert het gevoel van geborgenheid. Ook ouders ontspannen tijdens de massage en genieten zo volop van hun pasgeboren wonder. Babymassage is heerlijk om te ontvangen én om te geven! Woon je in regio Alkmaar en wil je de kunst van babymassage onder de knie krijgen? Meld je dan snel aan!

Babymassage levert een positieve bijdrage aan:

  • de hechting tussen ouders en kind
  • de gemoedstoestand van je kindje
  • rust en ontspanning

De cursus babymassage in Alkmaar een investering voor het leven. Je volgt de cursus voor jarenlang massageplezier. Ook als jouw baby niet zo heel klein meer is. Naast de juiste massagetechnieken behandelen we desgewenst onderwerpen als voeding en slaappatronen. Deze cursus is de perfecte manier om het contact met jouw kindje te verdiepen. Je kunt je samen aanmelden met andere ouders, de cursus start vanaf 5 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 7. Mocht het je niet lukken om zelf een groep samen te stellen, dan kun je je naam en telefoonnummer mailen naar info@MyHappyBaby.nl en dan wordt er gekeken of je kunt aansluiten bij een groep.

Babymassage in Alkmaar

Voor wie: ouders en baby’s van 6 weken tot ongeveer 9 maanden, of totdat je kindje kan kruipen
Door wie: Elvira Stam, docent babymassage & yoga en moeder van twee kindjes
Waar:
Van Rein Instituut in Alkmaar
Duur: 4 lessen van 60 minuten
Kosten groepsles: €75,00

Wanneer je baby tijdens het masseren honger krijgt of even verdrietig is, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om even te (borst)voeden of te troosten!

Nog wat extra informatie over babymassage!

Nadat je je kindje maanden bij je gedragen hebt, ligt je baby opeens in een bedje, en verlangt je kindje naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Babymassage versterkt de band met je baby. Je baby voelt zich veilig, geborgen en raakt vertrouwd met het eigen lijfje. En natuurlijk genieten jullie samen van de aandacht voor elkaar.

In elke les worden nieuwe technieken geleerd en de eerder geleerde technieken herhaald. Ook komen er elke les handige en praktische thema’s aan bod, zoals bijvoorbeeld darmkrampjes. Bovendien is het gewoon erg gezellig om met andere moeders ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te geven en gewoon lekker te kletsen over jullie kleintjes!