06 1444 28 52
info@myhappybaby.nl

Baby Yoga Alkmaar –  samen bewegen
Baby yoga is een combinatie van yoga oefeningen, baby gym en spelmassage. Ingewikkeld? Absoluut niet! Tijdens de cursus baby yoga in onze studio in Alkmaar ben je op een speelse manier bezig met je kindje. Bij een aantal yoga oefeningen hoort een liedje of een rijmpje dat jouw baby na een aantal lessen leert herkennen. Natuurlijk krijg je de deze liedjes en rijmpjes mee naar huis, zodat je ook thuis heerlijk kunt ontspannen met jouw kleine wonder. Je kunt je samen aanmelden met andere ouders, de cursus start vanaf 5 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 7. Mocht het je niet lukken om zelf een groep samen te stellen, dan kun je je naam en telefoonnummer mailen naar info@MyHappyBaby.nl en dan wordt er gekeken of je kunt aansluiten bij een groep.

Volg een cursus baby yoga in Alkmaar en:

  • bevorder de band en de hechting met je kindje
  • stimuleer de ontwikkeling van jouw zoon/dochter
  • geniet van de ontspanning voor ouder en kind

Plezier voor twee
Baby yoga stimuleert de zintuigen, hersenen en geest. De oefeningen en technieken werken ontspannend voor zowel jouw kindje als jezelf. Door samen te bewegen en te ontspannen, waarbij ook op muziek, versterk je de emotionele band met jouw baby. Baby yoga is fun!

Baby yoga in Alkmaar:

Voor wie: ouders en kindjes vanaf 2 maanden totdat kindje gaat lopen
Door wie: Elvira Stam, docent babymassage & yoga en moeder van twee kindjes
Waar: Van Rein Instituut in Alkmaar
Duur: 4 bijeenkomsten van 60 minuten
Kosten: €75,00

Wanneer je baby tijdens de cursus baby yoga honger krijgt of even verdrietig is, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om even te (borst)voeden of te troosten!

Cursus

Je kunt de cursus Baby Yoga bij My Happy Baby in een groep volgen in Alkmaar!